Poređenje proizvoda ( od 3 )
Art.Id: FUJIXT3
FujiFilm X-T3 - 1 FujiFilm X-T3 - 2 FujiFilm X-T3 - 3 FujiFilm X-T3 - 4
Dizajniran podjednako za videografe i fotografe Fujifilm X-T3 je svestran fotoaparat bez ogledala koji se odlikuje brzim performansama, velikih mogućnosti snimanja i multimedijskom fleksibilnošću. Novorazvijeni senzor X-Trans CMOS 4 APS-C formata od 26.1MP i napredan procesor omogućavaju fotografije...
Pročitajte ceo opis
Cena sa popustom za gotovinsko plaćanje:
1,180 138.650 RSD Prebaci u RSD
Pozovite nas za najbolju cenu i ažurnu informaciju o stanju
Maloprodajna cena:
Ima na stanju
Poruči
Uštedi kupovinom kompleta
FujiFilm X-T3
FujiFilm XF 23mm f/2 R WR
Sandisk 64GB Extreme UHS-I SDXC 150 mb/s
Uštedi
Art.Id: FUJIXT3
Treba ti savet? Pitaj nas slobodno

Dizajniran podjednako za videografe i fotografe Fujifilm X-T3 je svestran fotoaparat bez ogledala koji se odlikuje brzim performansama, velikih mogućnosti snimanja i multimedijskom fleksibilnošću. Novorazvijeni senzor X-Trans CMOS 4 APS-C formata od 26.1MP i napredan procesor omogućavaju fotografije visoke rezolucije i 4K video snimke. Senzor poseduje pozadinsko osvetljene kako bi se poboljšao kvalitet slike u širokom iso rasponu. X-Processor 4, koji koristi četiri CPU-a za bržu obradu slike kao omogućava kontinuirano snimanje do 11fps sa mehaničkim zatvaračem, 30fps snimanje sa 1.25x kropom i elektronskim zatvaračem kao i interni 4K60p 10-bit video zapis.

Kao i prethodni modeli X-T serije, X-T3 zadržava klasičan dizajn izgled sa mnoštvom komandi uz dodatak novog OLED elektronskog tražila sa rezolucijom od 3.69 miliona tačaka i 0.75x uvećanjem. EVF ima visok nivo osvežavanja od 100fps za glatku sliku bez zatamnjivanja dok fotografišete pri od 30fps. Takođe se može koristiti jedinstveni Sports Finder Mode koji koristi  16.6MP krop senzora kako bi se omogućio dodatni prostor van kadra za prepoznavanje pokretnih objekata pre nego što ušu u kadar. LCD ekran od 3" sa 1.04 miliona tačaka može se takođe koristiti za snimanje uživo. X-T3 takođe poseduje ugrađeni Bluetooth za bežično deljenje snimljenog materijala i daljinsko upravljanje, kao i kućište od legure magnezijuma koje je potpuno zaštićeno od vremenskih uticaja za rad u teškim vremenskim uslovima.

26.1MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 Senzor i X-Processor 4

X-T3 ima APS-C formatni 26.1MP X-Trans CMOS 4 senzor koji ima dizajn sa pozadinskim osvetljenjem da bi omogućio precizne tonove i prelaze boja kao i poboljšane performanse pri slabom osvetljenju. X-Trans senzor obezbeđuje veliku oštrinu jer ne poseduje optički low-pass filter.

Dizajn senzora takođe uključuje sistem automatskog fokusiranja sa na bazi fazne detekcije koji sada ima impresivnih 2.160.000 tačaka koje pokrivaju gotovo celokupno područje senzora. Ovaj AF sistem pruža brže i tačnije performanse fokusiranja, zajedno sa osetljivošću pri slabom svetlu do EV -3. X-Processor 4 nudi brže fokusiranje za praćenje predmeta a takođe podržava prepoznavanje lica i očiju kada se radi u režimu AF-C i tokom snimanja videa.

X-Processor 4 koristi četiri CPU jedinice za bržu obradu slika i brzinu AF-a od samo 0,06sec. Moguće je brzo neprekidno snimanje do 11fps sa mehaničkim zatvaračem ili 30fps sa elektronskim zatvaračem i kropom od 1.25x a podržano je i interno UHD 4K60 video snimanje sa 10-bitnim izlazom.

Video zapis

X-T3 nudi primamljiv niz video mogućnosti uključujući interni UHD 4K60p video zapis u 10-bitnom 4:2:0 semplingu kao i 4K60p 4:2:2 10-bitni izlaz preko HDMI-a do 400 Mb/s - dok je istovremeno moguće eksterno i interno snimanje. Moguće je i snimanje DCI 4K30 i Full HD 1080p120 a video fajlovi se mogu sačuvati koristeći MPEG-4 AVC / H.264 ili HEVC / H.265 kompresije. Veliku brznu snimanja omogućava quad-CPU X-Processor 4.

Pored 10-bitne dubine boja, X-T3 sadrži i F-Log gama postavku, koja pruža čistu sliku velike dinamike za sređivanje u naprednom softveru. F-Log gama povećava dinamički raspon u teškim scenama i podešavanjima slike a takođe se može istaknuti ton, senka, boja i oštrina. Kada radite u F-Log-u dostupan je unapređeni algoritam za smanjenje šuma.

Takođe, aparat poseduje 3.5mm priključak za eksterni mikrofon i 3.5 mm priključak za slušalice.

Dizajn tela aparata

  • Integrisano 3.69m-dot OLED elektronsko tražilo sa 0.75x uvećanjem
  • LCD 3 inča sa 1.04 miliona tačaka nudi anti-refleksni dizajn za svetlu, živopisnu reprodukciju slike i snimanje uživo, takođe ekran je pokretan u svim pravcima
  • Dva slota za SD memorijske kartice
  • Focus Lever omogućava bržu i intuitivniju kontrola fokusnih tačaka
  • Telo je izrađeno od legure magnezijuma i otporno je na vremenske uticaje
  • Integrisani Bluetooth 4.2 niske potrošnje energije omogućava vam da bežično delite slike na mobilnom uređaju ili koristite uređaj za daljinsko upravljanje fotoaparatom.

  • FUJIFILM X-T3 Mirrorless telo
  • Kaiš za aparat
  • Poklopac šine za blic
  • Poklopac konektora za Vertical Grip
  • Zaštita za kabl